1.

تأثیر نوگرایی مصرف‌کنندگان بر سبک‌های تصمیم‌گیری خرید

صفحه 1-26
میراحمد امیرشاهی؛ کامبیز حیدرزاده؛ فاطمه دبستانی

2.

وفاداری کارکنان در تعامل با وفاداری مشتریان صنایع خدماتی

صفحه 27-46
منیژه قره چه؛ منیره دابوئیان

3.

مسیر راهبردی شرکت‌های مواد غذایی و سبک ورود به بازار

صفحه 47-62
رسول غلامزاده؛ مهدی قنواتی

4.

ارزش ویژه برند خدمات و رفتار خرید مشتریان، مورد مطالعه بانک انصار

صفحه 63-78
محمدعلی شاه حسینی؛ امیر اخلاصی؛ کمال رحمانی

5.

ارزش درک شده و نگرش کاربران در راستای تبلیغات اینترنتی

صفحه 79-98
آذر کفاش پور؛ فریبرز رحیم نیا؛ طاهره نبی زاده

6.

بررسی و شناسایی عوامل کلیدی حیاتی در پذیرش همراه بانک توسط مشتریان

صفحه 99-108
مژده هاشمیان؛ محمدتقی عیسایی

7.

تصویر ذهنی کشور مبدا و شکل‌گیری ارزش برند محصولات الکترونیکی

صفحه 109-128
هادی مرادی؛ عظیم زارعی

8.

تبیین ارتباط پیامدهای مثبت رفتاری کارکنان با مشتریان بانک‌های منتخب

صفحه 129-144
رضا سیدجوادین؛ مجتبی براری؛ اشکان الهیاری

9.

مدل بهبود وفاداری مشتریان به فروشگاه الکترونیک

صفحه 145-164
علی عطافر؛ حسین منصوری

10.

تحلیل شبکه‌ای اقدامات استراتژیک بازاریابی و گسترش کارکرد کیفیت

صفحه 165-192
فاطمه دانشیان؛ محمدصالح اولیاء؛ بهرام رنجبریان

11.

ارزیابی و تحلیل استراتژی‌های ورود محصولات غذایی به بازارهای خارجی

صفحه 193-218
حمیدرضا رضوانی؛ فاطمه گل علیزاده

12.

تمایل به انتشار پیام در بازاریابی ویروسی اینترنتی

صفحه 219-236
مصطفی قاضی‏زاده؛ احمد سرداری؛ سیدرضا شجاعی؛ مهدی سمیع‏زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب