تعداد نشریات | 42 |
تعداد شمارهها | 1,510 |
تعداد مقالات | 12,450 |
تعداد مشاهده مقاله | 24,641,665 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 10,411,738 |
تجربۀ مزه کردن برندهای متفاوت ماءالشعیر در بین ورزشکاران دونده از دیدگاه بازاریابی عصبی | ||
تحقیقات بازاریابی نوین | ||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 شهریور 1402 اصل مقاله (1.07 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22108/nmrj.2023.137725.2901 | ||
نویسندگان | ||
حوریه دهقان پوری* 1؛ مسعود دارابی2؛ سید مرتضی عظیم زاده3؛ مجتبی رجبی4 | ||
1استادیار مدیریت ورزشی، گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشکده تربیت بدنی، دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، ایران. | ||
2دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد | ||
3استادیار مدیریت ورزشی، دانشگاه فردوسی مشهد | ||
4استادیار مدیریت ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، ایران. | ||
چکیده | ||
هدف پژوهش حاضر، بررسی تغییرات توان امواج مغزی ورزشکاران دونده در پاسخ به انواع نامهای تجاری ماءالشعیر به روش الکتروآنسفالوگرافی از دیدگاه بازاریابی عصبی بود. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر ماهیت، اکتشافی میباشد که به روش تجربی انجام شده است. برای این منظور فعالیت امواج مغزی 14 داوطلب در مناطق پیشپیشانی، پیشانی و پسسری به روش الکتروآنسفالوگرافی ضبط و مورد تجزیهوتحلیل قرار گرفت. از آزمون تیوابسته و تحلیل واریانس برای تجزیه و تحلیل دادهها استفاده شد. یافتههای پژوهش نشان داد که در امواج تتا، آلفا و بتا افراد پس از استفاده از برند جوجو و ایستک و همچنین در امواج تتا افراد پس از استفاده از برند عالیس، دلستر و هیدی تفاوت معناداری وجود ندارد (sig>0.05)، اما در امواج آلفا و بتا افراد استفادهکننده از عالیس، دلستر و هیدی تفاوت معناداری وجود دارد (sig<0.05). بنابراین، بهتر است که شرکتها و تولیدکنندگان ماءالشعیر از روشهای نوین برای بررسی ترجیحات مصرفکنندگان استفاده کنند تا بدین طریق طعمی به یادماندنی برای مصرفکنندگان ایجاد شود. | ||
کلیدواژهها | ||
"؛ بازاریابی عصبی"؛ برند"؛ حس چشایی"؛ دونده"؛؛ "؛ سیگنال مغزی" | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 22 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 11 |