تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,677 |
تعداد مقالات | 13,681 |
تعداد مشاهده مقاله | 31,726,992 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 12,537,523 |
بررسی تأثیر استراتژی ترفیع بر رابطه بین ابزارهای ارتباطی و ارزش ویژه برند از دیدگاه مشتری در صنعت مواد غذایی ایران | ||
تحقیقات بازاریابی نوین | ||
مقاله 1، دوره 6، ویژه نامه، اردیبهشت 1395، صفحه 1-18 اصل مقاله (626.94 K) | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22108/nmrj.2016.17833 | ||
نویسندگان | ||
سیدمحمدتقی تقوی فرد؛ محمود محمدیان؛ وحید ناصحی فر؛ وحید ناصحی فر؛ امیر غفوریان شاگردی* ؛ | ||
چکیده | ||
تدوین استراتژی در سطوح مختلف به خصوص استراتژی ترفیع نقش مهمی در دستیابی به اهداف یک شرکت از جمله ارتقای ارزش ویژه برند آن بازی میکند. هدف از این مقاله بررسی تاثیر استراتژیهای ترفیع بر رابطه بین ابزارهای ارتباطی و ارزش و یژه برند از دیدگاه مشتری و ابعاد مختلف آن همچون آگاهی برند، کیفیت ادراک شده، تداعی برند و وفاداری برند در صنعت مواد غذایی است. روش تحقیق توصیفی پیمایشی است و جامعه آماری تحقیق شامل مدیران و کارشناسان بازاریابی شرکتهای مواد غذایی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران و مصرف کنندگان برندهای اصلی این شرکتها است. از روش مدلسازی معادلات ساختاری و همبستگی برای تحلیل دادههای حاصل از پرسشنامه استفاده شد که نتایج آن حاکی از آن است که اتخاذ استراتژی ترفیع به عنوان یک متغیر تعدیل کننده، بر شدت رابطه بین ابزارهای ارتباطی و ارزش ویژه برند از دیدگاه مشتری، تاثیر مثبت و معناداری دارد. از اینرو به شرکتهای صنعت مواد غذایی پیشنهاد میشود به منظور ارتقای ارزش ویژه برند محصولاتشان، در انتخاب و بکارگیری ابزارهای ارتباطی با در نظر گرفتن استراتژی ترفیع (کششی – رانشی) اقدام نمایند. | ||
کلیدواژهها | ||
ابزارهای ارتباطی؛ ارزش ویژه برند از دیدگاه مشتری؛ استراتژی ترفیع؛ صنعت مواد غذایی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 555 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,341 |