رشیدایی, اکرم السادات, رضوانی, حمیدرضا. (1392). بررسی مهمترین عوامل درون و برون سازمانی موثر بر عملکرد محصول جدید در صنایع غذایی. , 3(3), 39-58.
اکرم السادات رشیدایی; حمیدرضا رضوانی. "بررسی مهمترین عوامل درون و برون سازمانی موثر بر عملکرد محصول جدید در صنایع غذایی". , 3, 3, 1392, 39-58.
رشیدایی, اکرم السادات, رضوانی, حمیدرضا. (1392). 'بررسی مهمترین عوامل درون و برون سازمانی موثر بر عملکرد محصول جدید در صنایع غذایی', , 3(3), pp. 39-58.
رشیدایی, اکرم السادات, رضوانی, حمیدرضا. بررسی مهمترین عوامل درون و برون سازمانی موثر بر عملکرد محصول جدید در صنایع غذایی. , 1392; 3(3): 39-58.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب