اخبار و اعلانات

 آمار

تعداد نشریات42
تعداد شماره‌ها1,537
تعداد مقالات12,639
تعداد مشاهده مقاله26,035,730
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,697,663
طاهری کفرانی, اصغر, هرسیج, زهره. (1402). تولید استارتر پنیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیرهای سنتی ایرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, (), -. doi: 10.22108/bjm.2023.137161.1532
اصغر طاهری کفرانی; زهره هرسیج. "تولید استارتر پنیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیرهای سنتی ایرانی". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, , , 1402, -. doi: 10.22108/bjm.2023.137161.1532
طاهری کفرانی, اصغر, هرسیج, زهره. (1402). 'تولید استارتر پنیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیرهای سنتی ایرانی', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, (), pp. -. doi: 10.22108/bjm.2023.137161.1532
طاهری کفرانی, اصغر, هرسیج, زهره. تولید استارتر پنیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیرهای سنتی ایرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1402; (): -. doi: 10.22108/bjm.2023.137161.1532


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب