آفرین, هاجر, جبارزاده, زهره, برین, محسن. (1401). بهبود ویژگی‌های مورفولوژیک، بیوشیمیایی و پس از برداشت گل ژربرا(Gerbera jamesonii ‘Dune’) با کاربرد اسید‌هیومیک و قارچ میکوریز. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 14(1), 91-112. doi: 10.22108/ijpb.2023.135151.1296
هاجر آفرین; زهره جبارزاده; محسن برین. "بهبود ویژگی‌های مورفولوژیک، بیوشیمیایی و پس از برداشت گل ژربرا(Gerbera jamesonii ‘Dune’) با کاربرد اسید‌هیومیک و قارچ میکوریز". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 14, 1, 1401, 91-112. doi: 10.22108/ijpb.2023.135151.1296
آفرین, هاجر, جبارزاده, زهره, برین, محسن. (1401). 'بهبود ویژگی‌های مورفولوژیک، بیوشیمیایی و پس از برداشت گل ژربرا(Gerbera jamesonii ‘Dune’) با کاربرد اسید‌هیومیک و قارچ میکوریز', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 14(1), pp. 91-112. doi: 10.22108/ijpb.2023.135151.1296
آفرین, هاجر, جبارزاده, زهره, برین, محسن. بهبود ویژگی‌های مورفولوژیک، بیوشیمیایی و پس از برداشت گل ژربرا(Gerbera jamesonii ‘Dune’) با کاربرد اسید‌هیومیک و قارچ میکوریز. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1401; 14(1): 91-112. doi: 10.22108/ijpb.2023.135151.1296


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب