میرزایی, حسین, خادمی, میترا, نظریان فیروزابادی, فرهاد, دریکوند, فاطمه. (1402). بررسی اثر سینرژیستی پروتئین‌های نوترکیب درماسپتین B1 و اسانس گیاه پونه علیه باکتری‌های بیماری‌زای گرم منفی گیاهی با استفاده از شاخص غلظت مهاری نسبی (FIC). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 12(45), 91-104. doi: 10.22108/bjm.2022.132629.1451
حسین میرزایی; میترا خادمی; فرهاد نظریان فیروزابادی; فاطمه دریکوند. "بررسی اثر سینرژیستی پروتئین‌های نوترکیب درماسپتین B1 و اسانس گیاه پونه علیه باکتری‌های بیماری‌زای گرم منفی گیاهی با استفاده از شاخص غلظت مهاری نسبی (FIC)". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 12, 45, 1402, 91-104. doi: 10.22108/bjm.2022.132629.1451
میرزایی, حسین, خادمی, میترا, نظریان فیروزابادی, فرهاد, دریکوند, فاطمه. (1402). 'بررسی اثر سینرژیستی پروتئین‌های نوترکیب درماسپتین B1 و اسانس گیاه پونه علیه باکتری‌های بیماری‌زای گرم منفی گیاهی با استفاده از شاخص غلظت مهاری نسبی (FIC)', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 12(45), pp. 91-104. doi: 10.22108/bjm.2022.132629.1451
میرزایی, حسین, خادمی, میترا, نظریان فیروزابادی, فرهاد, دریکوند, فاطمه. بررسی اثر سینرژیستی پروتئین‌های نوترکیب درماسپتین B1 و اسانس گیاه پونه علیه باکتری‌های بیماری‌زای گرم منفی گیاهی با استفاده از شاخص غلظت مهاری نسبی (FIC). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1402; 12(45): 91-104. doi: 10.22108/bjm.2022.132629.1451


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب