مرادی لارمائی, فهیمه, رضائی, شکوفه, خانمیرزایی, علی. (1399). مقایسۀ چند کود زیستی روی ویژگی‌های ریختی و غلظت عناصر غذایی ماکرو در گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 12(1), 57-70. doi: 10.22108/ijpb.2020.120922.1193
فهیمه مرادی لارمائی; شکوفه رضائی; علی خانمیرزایی. "مقایسۀ چند کود زیستی روی ویژگی‌های ریختی و غلظت عناصر غذایی ماکرو در گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 12, 1, 1399, 57-70. doi: 10.22108/ijpb.2020.120922.1193
مرادی لارمائی, فهیمه, رضائی, شکوفه, خانمیرزایی, علی. (1399). 'مقایسۀ چند کود زیستی روی ویژگی‌های ریختی و غلظت عناصر غذایی ماکرو در گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 12(1), pp. 57-70. doi: 10.22108/ijpb.2020.120922.1193
مرادی لارمائی, فهیمه, رضائی, شکوفه, خانمیرزایی, علی. مقایسۀ چند کود زیستی روی ویژگی‌های ریختی و غلظت عناصر غذایی ماکرو در گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1399; 12(1): 57-70. doi: 10.22108/ijpb.2020.120922.1193


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب