فاضلی, آرش, زارعی, بتول, طهماسبی, زهرا. (1396). تأثیر تنش شوری و سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.). , 9(4), 69-84. doi: 10.22108/ijpb.2018.104605.1029
آرش فاضلی; بتول زارعی; زهرا طهماسبی. "تأثیر تنش شوری و سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.)". , 9, 4, 1396, 69-84. doi: 10.22108/ijpb.2018.104605.1029
فاضلی, آرش, زارعی, بتول, طهماسبی, زهرا. (1396). 'تأثیر تنش شوری و سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.)', , 9(4), pp. 69-84. doi: 10.22108/ijpb.2018.104605.1029
فاضلی, آرش, زارعی, بتول, طهماسبی, زهرا. تأثیر تنش شوری و سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.). , 1396; 9(4): 69-84. doi: 10.22108/ijpb.2018.104605.1029


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب