عرب صالحی, فاطمه, رحیم ملک, مهدی, اهتمام, محمدحسین, صالحی, عباس. (1395). بررسی تنوع ژنتیکی در توده‌های مختلف چای کوهی با استفاده از صفات مورفولوژیک و درصد اسانس. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 8(26), 41-50. doi: 10.22108/tbj.2016.20974
فاطمه عرب صالحی; مهدی رحیم ملک; محمدحسین اهتمام; عباس صالحی. "بررسی تنوع ژنتیکی در توده‌های مختلف چای کوهی با استفاده از صفات مورفولوژیک و درصد اسانس". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 8, 26, 1395, 41-50. doi: 10.22108/tbj.2016.20974
عرب صالحی, فاطمه, رحیم ملک, مهدی, اهتمام, محمدحسین, صالحی, عباس. (1395). 'بررسی تنوع ژنتیکی در توده‌های مختلف چای کوهی با استفاده از صفات مورفولوژیک و درصد اسانس', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 8(26), pp. 41-50. doi: 10.22108/tbj.2016.20974
عرب صالحی, فاطمه, رحیم ملک, مهدی, اهتمام, محمدحسین, صالحی, عباس. بررسی تنوع ژنتیکی در توده‌های مختلف چای کوهی با استفاده از صفات مورفولوژیک و درصد اسانس. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1395; 8(26): 41-50. doi: 10.22108/tbj.2016.20974


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب