پاداش, علی, قنبری, احمد, اصغری‌پور, محمدرضا. (1395). اثر سالیسیلیک اسید بر غلظت برخی عناصر غذایی، پروتئین و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum) تحت تنش سرب. , 8(27), 17-32. doi: 10.22108/ijpb.2016.20691
علی پاداش; احمد قنبری; محمدرضا اصغری‌پور. "اثر سالیسیلیک اسید بر غلظت برخی عناصر غذایی، پروتئین و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum) تحت تنش سرب". , 8, 27, 1395, 17-32. doi: 10.22108/ijpb.2016.20691
پاداش, علی, قنبری, احمد, اصغری‌پور, محمدرضا. (1395). 'اثر سالیسیلیک اسید بر غلظت برخی عناصر غذایی، پروتئین و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum) تحت تنش سرب', , 8(27), pp. 17-32. doi: 10.22108/ijpb.2016.20691
پاداش, علی, قنبری, احمد, اصغری‌پور, محمدرضا. اثر سالیسیلیک اسید بر غلظت برخی عناصر غذایی، پروتئین و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum) تحت تنش سرب. , 1395; 8(27): 17-32. doi: 10.22108/ijpb.2016.20691


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب