قیصری, عباسعلی, بهجتیان, محمد. (1394). اثرات تغذیه سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک، اکسی تتراسیکلین و نئومایسین بر جمعیت باکتریایی کلی فرم و لاکتوباسیل در شفیره زنبور عسل (Apismellifera L.). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 4(14), 93-100.
عباسعلی قیصری; محمد بهجتیان. "اثرات تغذیه سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک، اکسی تتراسیکلین و نئومایسین بر جمعیت باکتریایی کلی فرم و لاکتوباسیل در شفیره زنبور عسل (Apismellifera L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 4, 14, 1394, 93-100.
قیصری, عباسعلی, بهجتیان, محمد. (1394). 'اثرات تغذیه سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک، اکسی تتراسیکلین و نئومایسین بر جمعیت باکتریایی کلی فرم و لاکتوباسیل در شفیره زنبور عسل (Apismellifera L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 4(14), pp. 93-100.
قیصری, عباسعلی, بهجتیان, محمد. اثرات تغذیه سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک، اکسی تتراسیکلین و نئومایسین بر جمعیت باکتریایی کلی فرم و لاکتوباسیل در شفیره زنبور عسل (Apismellifera L.). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1394; 4(14): 93-100.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب