آشنگرف, مراحم, حیدری زاده, مسعود, برچلویی, مریم. (1394). بهینه‏ سازی فرآیند حذف زیستی کافئین توسط سلول‏ های رویشی سویه بومی مخمری ساکارومایسس سرویزیه با استفاده از روش تحلیلی تاگوچی. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 4(13), 67-82.
مراحم آشنگرف; مسعود حیدری زاده; مریم برچلویی. "بهینه‏ سازی فرآیند حذف زیستی کافئین توسط سلول‏ های رویشی سویه بومی مخمری ساکارومایسس سرویزیه با استفاده از روش تحلیلی تاگوچی". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 4, 13, 1394, 67-82.
آشنگرف, مراحم, حیدری زاده, مسعود, برچلویی, مریم. (1394). 'بهینه‏ سازی فرآیند حذف زیستی کافئین توسط سلول‏ های رویشی سویه بومی مخمری ساکارومایسس سرویزیه با استفاده از روش تحلیلی تاگوچی', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 4(13), pp. 67-82.
آشنگرف, مراحم, حیدری زاده, مسعود, برچلویی, مریم. بهینه‏ سازی فرآیند حذف زیستی کافئین توسط سلول‏ های رویشی سویه بومی مخمری ساکارومایسس سرویزیه با استفاده از روش تحلیلی تاگوچی. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1394; 4(13): 67-82.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب