بی‌جامی, آزاده, رضانژاد, فرخنده, ساسان, حسین‌علی. (1389). اثر پرتو فرابنفش B بر میزان برخی ترکیب‌های آنتی‌اکسیدان، فعالیت آنزیم فنیل‌‌آلانین آمونیالیاز و پروتئین کل در میوه رسیده گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) پس از برداشت. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 2(6), 29-38.
آزاده بی‌جامی; فرخنده رضانژاد; حسین‌علی ساسان. "اثر پرتو فرابنفش B بر میزان برخی ترکیب‌های آنتی‌اکسیدان، فعالیت آنزیم فنیل‌‌آلانین آمونیالیاز و پروتئین کل در میوه رسیده گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) پس از برداشت". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 2, 6, 1389, 29-38.
بی‌جامی, آزاده, رضانژاد, فرخنده, ساسان, حسین‌علی. (1389). 'اثر پرتو فرابنفش B بر میزان برخی ترکیب‌های آنتی‌اکسیدان، فعالیت آنزیم فنیل‌‌آلانین آمونیالیاز و پروتئین کل در میوه رسیده گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) پس از برداشت', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 2(6), pp. 29-38.
بی‌جامی, آزاده, رضانژاد, فرخنده, ساسان, حسین‌علی. اثر پرتو فرابنفش B بر میزان برخی ترکیب‌های آنتی‌اکسیدان، فعالیت آنزیم فنیل‌‌آلانین آمونیالیاز و پروتئین کل در میوه رسیده گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) پس از برداشت. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1389; 2(6): 29-38.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب