1.

اثر سالیسیلیک اسید بر غلظت برخی عناصر غذایی، پروتئین و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum) تحت تنش سرب

دوره 8، شماره 27، فروردین 1395، صفحه 17-32
علی پاداش؛ احمد قنبری؛ محمدرضا اصغری‌پور

2.

اثر کاربرد برگی اکسید نیتریک بر تعدیل تنش شوری در انگور رقم بیدانه-سفید

دوره 11، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 59-64
منیر ابراهیمی؛ روح الله کریمی؛ معصومه عامریان

3.

ارزیابی تحمّل به شوری قلمه‌های ریشه‌دار برخی ارقام تجاری انگور (Vitis vinifera L.)

دوره 16، شماره 2، شهریور 1403، صفحه 71-94
منیر ابراهیمی؛ معظم حسن پور اصیل؛ عبدالله حاتم زاده؛ روح الله کریمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب