1.

بررسی مقایسه ای تاثیر وانیلین بر ویژگیهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی جلبک سبز-آبی Spirulina platensis در دو محیط کشت غذایی Zarrouk و Johnson

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 81-110
ناهید پوربزرگی رودسری؛ مریم مددکار حق جو؛ علیرضا غیاثوند

2.

پاسخ اسپیرولینا پلاتنسیس به رشد در سطوح افزایش یافته دی‏اکسید‏کربن و گاز خروجی

دوره 2، شماره 8، بهمن 1392، صفحه 29-36
سید مهدی حسینی؛ عباس المدرس؛ سعید افشار زاده؛ محمد صادق حاتمی پور؛ فاطمه منتظری


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب