1.

آثار بر هم‌کنش مس و آسکوربیک‌اسید بر برخی نشان‌ویژگی‌های فیزیولوژیک پیاز خوراکی (Allium cepa L.)

دوره 5، شماره 18، اسفند 1392، صفحه 37-52
مینایه قدرتی؛ نادر چاپارزاده؛ کمال‌الدین دیلمقانی

2.

تأثیر شوری و آسکوربیک اسید بر رشد، روابط آبی و روابط اسمزی در گیاه شاهی (Lepidium sativum)

دوره 7، شماره 24، تیر 1394، صفحه 39-52
نادر چاپارزاده؛ آزاده نجار خدابخش؛ محمد پاژنگ؛ لیلا زرندی میاندوآب


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب