1.

اثر منگنز بر رشد و برخی از شاخص‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی در شاهی (Lepidium sativum L.)

دوره 2، شماره 5، آذر 1389، صفحه 1-12
شهلا هاشمی؛ زهرا اسرار؛ شهرام پورسیدی

2.

بررسی کمّی و کیفی ترکیبات فنلی در پوست سیب، رقم گالا

دوره 2، شماره 5، آذر 1389، صفحه 75-88
لمیا وجودی مهربانی؛ محمدرضا دادپور؛ عباس دل آذر؛ علی موافقی؛ جعفر حاجی لو

3.

تأثیر تنش شوری و سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.)

دوره 9، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 69-84
آرش فاضلی؛ بتول زارعی؛ زهرا طهماسبی

4.

تأثیر سالیسیلیک اسید بر میزان فلاونوئیدها،آپی‌ژنین،آنتوسیانین و قندها در بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)

دوره 5، شماره 17، دی 1392، صفحه 67-74
فاطمه زرین کمر؛ اعظم عبداله‌زاده زاویه جک؛ مظفر شریفی؛ مهرداد بهمنش

5.

تأثیر سرب و نیکل بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 12، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 1-22
منیره رنجبر؛ شیدا اسماعیلی؛ علی اصغر مشتاقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب