1.

ارزیابی پتانسیل‌های اقلیمی کشت زعفران در شهرستان مرودشت

دوره 22، شماره 3، آذر 1390، صفحه 143-154
حسین محمدی؛ فیروز رنجبر؛ محسن سلطانی

2.

بررسی اثر سن گیاه زعفران بر میزان تولید محصول آن در استان لرستان

دوره 33، شماره 2، تیر 1401، صفحه 1-18
هانیه نظری پور؛ جواد خوشحال دستجردی؛ علی براتیان

3.

پاسخ‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه زعفران طی ‏برهم‌کنش ملاتونین و تنش خشکی

دوره 14، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 91-108
پروانه همتی حسن گاویار؛ حمزه امیری؛ مارینو بی. آرنائو؛ سیف الله بهرامی کیا

4.

پهنه‌بندی آگروکلیمایی کشت زعفران در استان همدان رهیافتی برای تغییر الگوی کشت

دوره 30، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 99-114
مسلم حیدری؛ علیرضا یوسفی؛ فاطمه رستمی؛ سید محمود حسینی صدیق

5.

تأثیر اکسین و عنصر مس بر رشد زعفران

دوره 6، شماره 19، فروردین 1393، صفحه 111-124
نسیم رضوانی؛ علی سروش‌زاده؛ مظفر شریفی

6.

قابلیت اقلیمی کشت زعفران در استان‌های کرمانشاه و کردستان

دوره 29، شماره 113، اردیبهشت 1393، صفحه 102-87
فیروز مجرد؛ محمد غفوری زاده

7.

محاسبه تبخیر و تعرق زعفران با روش پنمن مونتیث و نیازآبی آن در استان اصفهان

دوره 30، شماره 116، فروردین 1394، صفحه 239-252
امیر گندمکار؛ ویکتوریا عزتیان؛ محمدباقر بهیار؛ حسنعلی غیور؛ زهره رجبی

8.

مقایسه روش‌های مولکولی و ریخت‌شناسی در مطالعه همزیستی قارچ‌های میکوریزی آربوسکولار گیاه زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 7، شماره 26، تیر 1397، صفحه 1-10
حمزه پوریوسف؛ جعفر همت؛ محسن واعظ


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب