1.

انگشت‌نگاری ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در برخی گونه‌های مریم‌گلی (Salvia spp.) ایران با روش TLC، با رویکردکموتاکسونومی

دوره 7، شماره 24، مهر 1394، صفحه 75-94
الهه سلطانی مایوان؛ سید علیرضا سلامی؛ عذرا صبورا؛ طیبه رجبیان؛ مرضیه فتوت

2.

تأثیر تنش شوری و سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.)

دوره 9، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 69-84
آرش فاضلی؛ بتول زارعی؛ زهرا طهماسبی

3.

جداسازی و شناسایی مولکولی دو قارچ اندوفیت تولیدکنندة روتین از گیاه کَبَر (Capparis spinosa L.)

دوره 11، شماره 44، دی 1401، صفحه 169-180
محسن رجبی؛ محمدرضا عظیمی مقدم؛ علی عزیزی؛ جلال سلطانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب