1.

اثر غلظت‌های مختلف سالیسیلیک اسید بر مقدار رنگیزه‌ها، روتین و کوئرستین در گیاه فلفل (Capsicum annuum)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 39-52
کبری مهدویان

2.

بررسی ویژگی‌های ماکروسکوپی، خرده‌نگاری، شیمیایی و استفاده از آنها در مطالعات سیستماتیک شیمیایی زالزالک گرجی (Crataegus pontica C. Koch)

دوره 4، شماره 10، خرداد 1391، صفحه 53-62
نصراله قاسمی دهکردی؛ علیرضا قنادی؛ علیرضا خباز مهرجردی

3.

تأثیر عصاره مخمر بر رشد، ویژگی‌های بیوشمیایی و تولید متابولیت‌های ثانویه در کشت‌های درون‌شیشه‌ایی قره‌قاط (Vaccinium arctostaphylos L.)

دوره 13، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 37-54
ناصر زارع؛ مهران نوروزپور؛ پریسا شیخ زاده مصدق

4.

جداسازی و شناسایی مولکولی دو قارچ اندوفیت تولیدکنندة روتین از گیاه کَبَر (Capparis spinosa L.)

دوره 11، شماره 44، دی 1401، صفحه 169-180
محسن رجبی؛ محمدرضا عظیمی مقدم؛ علی عزیزی؛ جلال سلطانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب