1.

آثار تنش شوری بر رشد و برخی شاخص‌های فیزیولوژیک دانه‌رُست‌های گندم (Triticum aestivum L.).

دوره 6، شماره 19، فروردین 1393، صفحه 31-42
سونیا مقسومی هولاسو؛ لطیفه پوراکبر

2.

بررسی تأثیر نانوذرات اکسید روی بر ویژگی‌های رویشی، مقدار عناصر و رنگیزه‌های فتوسنتزی گیاه گندم (Triticum aestivum)

دوره 8، شماره 27، فروردین 1395، صفحه 33-48
محمدرضا امیرجانی؛ مهری عسکری مهرآبادی؛ فهیمه عزیزمحمدی

3.

بررسی تغییرات بیان ژن‌های دفاعی گیاه گندم در پاسخ به آلودگی به Mycosphaerella graminicola

دوره 8، شماره 30، دی 1395، صفحه 43-54
جلال غلام‌نژاد؛ فروغ سنجریان؛ ابراهیم محمدی گل تپه؛ ناصر صفایی؛ خدیجه رضوی

4.

بررسی تنوع ژنتیکی باکتری‏های فراریشه‎ای و درون‎رست محرک رشد گیاه گندم

دوره 9، شماره 33، فروردین 1399، صفحه 25-40
حسینعلی علیخانی؛ سمیه امامی

5.

برهم‌کنش میدان الکترومغناطیسی (با فرکانس 10 کیلوهرتز) با نانوذرات فرّیتین و سیستم آنتی‌اکسیدانی گیاه گندم در مرحله زایشی

دوره 6، شماره 19، فروردین 1393، صفحه 151-163
عاطفه پایز؛ فائزه قناتی؛ پرویز عبدالمالکی؛ مهرداد بهمنش

6.

تاثیر اسید سالیسیلیک بر روی رشد و بیماریزایی قارچ Zymoseptoria tritici

دوره 7، شماره 28، دی 1397، صفحه 53-62
الهام زمانی؛ فروغ سنجریان؛ ابراهیم محمدی گل تپه؛ ناصر صفایی

7.

تأثیر سالیسیلیک اسید و کینتین بر برخی صفات فیزیولوژیک، بیوشیمیایی و انباشت کادمیوم در گندم دوروم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 بهمن 1403
بهار عیدی اصل شوشتری؛ افراسیاب راهنما؛ پیمان حسیبی؛ پرژک ذوفن

8.

شناسایی گونه‌های جدیدی از دی‌ازوتروف‌های اندوفیت همیار برنج و گندم با استفاده از آنالیز ژن 16S rDNA و FTIR

دوره 4، شماره 10، خرداد 1391، صفحه 1-10
محمد‌جواد مهدی‌پور مقدم؛ گیتی امتیازی؛ مجید بوذری؛ زیور صالحی

9.

گردشگری صنعتی راهبردی پایدار برای حفظ میراث‏های صنعتی (مورد پژوهی: سیلوی قدیم شهر اصفهان)

دوره 8، شماره 2، اسفند 1402، صفحه 63-74
ندا ترابی فارسانی

10.

مطالعه فعالیت بیواکتیو اگزوپلیساکاریدهای سیانوباکتری تکسلولی Alborzia kermanshahica در مقابل قارچ‌های بیماریزای گندم Phytophthora nicotianae var و Aspergillus terreus

دوره 14، شماره 53، خرداد 1404، صفحه 1-30
بهاره نوروزی؛ مهشید علی بابائی

11.

نقش آنزیم‌های حذف کننده پراکسید هیدروژن و گلوتاتیون S-ترانسفراز در کاهش آثار شوری در گندم

دوره 6، شماره 20، خرداد 1393، صفحه 1-16
عزت‌اله اسفندیاری؛ عادل جوادی



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب