1.

آثار بر هم‌کنش مس و آسکوربیک‌اسید بر برخی نشان‌ویژگی‌های فیزیولوژیک پیاز خوراکی (Allium cepa L.)

دوره 5، شماره 18، اسفند 1392، صفحه 37-52
مینایه قدرتی؛ نادر چاپارزاده؛ کمال‌الدین دیلمقانی

2.

بررسی روابط ژنتیکی بین گونه ای گروه derderianum و گونه های مرتبط در سردۀ Allium در ایران

دوره 9، شماره 32، مهر 1396، صفحه 43-50
بهاره برجیان بروجنی؛ حجت اله سعیدی؛ آزاده اخوان

3.

مطالعه آناتومی پیاز گونه‌های لاله (Tulipa) ایران

دوره 2، شماره 2، خرداد 1389، صفحه 45-56
الهه سالار؛ زیبا جم زاد؛ اختر توسلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب