1.

بررسی اثر ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های قارچ پلی‌پور اینوکوتیس لویس و ارزیابی ترکیبات فنلی آن

دوره 9، شماره 35، مهر 1399، صفحه 1-16
سمانه چهارمیری دوخواهرانی؛ معصومه قبادنژاد؛ حمید مقیمی؛ عباس فرازمند؛ حسین رحمانی

2.

بررسی ویژگی‌های ضداکسیدکنندگی و ضدآمیلوئیدی نانوذرات طلا بیوسنتزشده توسط باسیلوس سرئوس PTCC 1015

دوره 13، شماره 51، مهر 1403، صفحه 15-34
فاطمه جلدانی؛ محمد فائزی قاسمی

3.

سنتز نانوذرات طلا با استفاده از اگزوپلی‌ساکارید لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ارزیابی خصوصیات ضدباکتریایی، ضدبیوفیلمی و آنتی‌اکسیدانی آنها

دوره 11، شماره 42، تیر 1401، صفحه 67-83
مهیار زینی وند؛ سید سهیل آقایی؛ محسن زرگر؛ محمد علی قاسم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب