1.

اثر تنش شوری بر الگوی پروتئینی و برخی از شاخص‌های فیزیولوژی گیاه Lycopersicon peruvianum L. در شیشه

دوره 7، شماره 23، فروردین 1394، صفحه 15-28
فیروزه ربیعی؛ علی اکبر احسانپور

2.

اثر رزمارینیک اسید بر گلایسین بتائین، کربوهیدرات و تغییر الگوی پروتئین در کالوس سیب‌زمینی (Solanum tuberosum L.) در تنش شوری در شرایط کشت در شیشه

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 1-18
هدی اسکندری؛ علی اکبر احسانپور؛ نعیمه المنصور

3.

اثر سالیسیلیک اسید بر مقدار فنل کل، فلاونوئید، آنتوسیانین و آنزیم‌های فنیل‌آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز در گیاه گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum Mill))

دوره 9، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 55-68
علی اکبر احسانپور؛ محمد صادق مالکی

4.

بررسی تغییرات پروتئینی در برگ گیاه Lycopersicon esculentum cv. Isfahani تحت تنش شوری با استفاده از تکنیک الکتروفورز دو بعدی

دوره 1، شماره 1، دی 1388، صفحه 13-24
فریبا امینی؛ علی‌اکبر احسانپور

5.

تغییر در ترکیبات فنلی و فعالیت آنزیم‌های فنیل آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز توسط پیش‌تیمار اتانول آمین در گیاه Nicotiana rustica تحت شرایط تنش شوری کشت در شیشه

دوره 7، شماره 26، دی 1394، صفحه 1-12
سمیه رجاییان؛ علی اکبر احسانپور؛ محمد امین طغیانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب