1.

آثار بر هم‌کنش مس و آسکوربیک‌اسید بر برخی نشان‌ویژگی‌های فیزیولوژیک پیاز خوراکی (Allium cepa L.)

دوره 5، شماره 18، اسفند 1392، صفحه 37-52
مینایه قدرتی؛ نادر چاپارزاده؛ کمال‌الدین دیلمقانی

2.

اثر شوری بر محتوای رنگدانه‌ای و رشد دو رقم گیاه کلزا (Brassica napus)

دوره 3، شماره 9، آذر 1390، صفحه 13-26
نادر چاپارزاده؛ لیلا زرندی میاندوآب

3.

برخی تغییرات فیزیو-بیوشیمیایی وابسته به سن در برگ‌های رُز

دوره 5، شماره 17، دی 1392، صفحه 31-40
لادن رحیم‌پور شفایی؛ نادر چاپارزاده؛ لیلا زرندی میاندوآب؛ میثم دولتی

4.

تأثیر شوری و آسکوربیک اسید بر رشد، روابط آبی و روابط اسمزی در گیاه شاهی (Lepidium sativum)

دوره 7، شماره 24، تیر 1394، صفحه 39-52
نادر چاپارزاده؛ آزاده نجار خدابخش؛ محمد پاژنگ؛ لیلا زرندی میاندوآب


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب