شیخی, فاروق, احمدی فرد, نصراله, صمدی, ناصر, نعمت زاده, کاوه. (1397). تاثیر غلظت‌های مختلف روی آلی و معدنی بر رشد و محتوای روی در مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, (), 0-0. doi: 10.22108/bjm.2018.107135.1090
فاروق شیخی; نصراله احمدی فرد; ناصر صمدی; کاوه نعمت زاده. "تاثیر غلظت‌های مختلف روی آلی و معدنی بر رشد و محتوای روی در مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae)". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, , , 1397, 0-0. doi: 10.22108/bjm.2018.107135.1090
شیخی, فاروق, احمدی فرد, نصراله, صمدی, ناصر, نعمت زاده, کاوه. (1397). 'تاثیر غلظت‌های مختلف روی آلی و معدنی بر رشد و محتوای روی در مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae)', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, (), pp. 0-0. doi: 10.22108/bjm.2018.107135.1090
شیخی, فاروق, احمدی فرد, نصراله, صمدی, ناصر, نعمت زاده, کاوه. تاثیر غلظت‌های مختلف روی آلی و معدنی بر رشد و محتوای روی در مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1397; (): 0-0. doi: 10.22108/bjm.2018.107135.1090


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.